İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi

2023/2024 Eğitim ÖğretimYılı Sınav tarihleri belirlendi

Eyl

Öğretmen Veli görüşmelerinin çok daha nitelikli olması için öğretmen veli görüşme  gün ve saatlerini belirledik

Tem

Kazanan öğrenciler 18- 19 Temmuz 2023 tarihlerinde kayıt yaptırması gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan adaylar haklarını kaybedecektir.

Haz

OKULUMUZU TERCİH EDECEK OLAN ÖĞRENCİLER AŞAĞIDA YER ALAN TAKVİME GÖRE İŞ VE İŞLEMLERİNİ YÜRÜTECEKLERDİR.

TERCİHLER E-OKUL SİSTEMİNDEN YAPILABİLECEKTİR. ANCAK HER HANGİ BİR SORUN YAŞAMAK İÇİN BAŞVURULARIN OKULDAN YAPILMASINI TAVSİYE EDERİZ.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı Haziran dönemi sorumluluk sınavları aşağıdaki takvime göre 12-14 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sorumlu dersi olan öğrencilerin sorumlu olduğu dersler aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Ock

2022-2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI AŞAĞIDAKİ TAKVİME GÖRE 21-24 ŞUBAT 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Kas

1. Dönem 1. Sınavları aşağıdaki takvime göre 21 Kasım tarihinden itibaren yapılacaktır.