İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi

Etkinliklerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Eyl

Gurur kaynağı mezunlarımız yeni hayatlarına yelken açarken biz de onların başarıları ile övünüyor ve onları canı gönülden kutluyoruz.

Eyl

25/26/27  Eylül 2024'te gerçekleştirilen ek yetenek sınavları sonuçlandı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor kendilerini aramızda görmeyi heyecanla bekliyoruz. Kesin kayıt işlemleri için sistem üzerinden (E Okul) nakil talebinde bulunarak 29/09/2023 te kayıt işlemlerini sonuçlandırabilirsiniz.

May

Türk Milleti’nin büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyor, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara milli ve manevi  değerleri veren, yarınlara hazırlayan Milletler geleceğe güvenle bakabilirler.Bu duygular ışığında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Ock

Okulumuzun yeni eTwinning projesinin adı Virtual Museum. Geçmiş, bugün ve geleceğin harmanlandığı bu projede, gelecek nesillerin geçmiş ile bağlantısı sağlanmaya çalışılacaktır. Eski eşyalar, anılar, insanlar... Projemiz, logo ve poster yarışmalarıyla başladı. E-Safety konusuna özel bir webinar da düzenlendi. Projemizle ilgili gelişmeleri okulumuzun web sitemizden takip edebilirsiniz. Ayrıca okulumuzun etwinning instagram hesabı olan MyEnglishworldBgsl ve yine etwinning youtube kanalı etwinningBGSL de bu konuda bilgi almanıza yardımcı olacaktır..

Ock

16-20Ocak 2023 tarihleri arasında Okul Müdürümüz Hülya MESRİ'nin Eğitim Görevlisi olarak deneyimlerini paylaştığı kursumuza 19 öğretmenimiz katılım sağlamıştır.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem karne törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz törenimizde okul müdürümüz Hülya MESRİ bir konuşma yaparak öğrencilerimize iyi tatiller diledi. Ayrıca; her sınıf düzeyinde dönem birincisi olan öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Törenimiz İstiklal Marşı'mızın okunması ve karne dağıtımıyla sona erdi

Kas

Türkiye genelinde ilk kez uygulanacak "çök-kapan-tutun" tatbikatının  ilk aşamasını sınıflarımızda gerçekleştirdik.  İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile Türkiye'de yaşanabilecek her tür ve ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale için görev alacak kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve gerçek kişileri bir araya getirmek, birlikte çalışma kültürünü geliştirmek, koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazandırmak ve geliştirmek, olası afetlere karşı müdahale etme becerilerini test etmek ve kabiliyet geliştirmek, toplumda farkındalık oluşturmak gibi amaçlarla 12 Kasım Afet Etkinlik günü ve 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde ulusal çapta tatbikat planlanmıştır.

Bu kapsamda;

12 Kasım tatbikat saati olan 18:57 de tüm öğrencilerin aileleriyle birlikte evlerinde tatbikata katılmaya davet edilecektir.Tatbikat sırasında ÇÖK-KAPAN-TUTUN hareketi yapılacaktır.

Tatbikat saatinde tüm öğrenci yurtları, kamu kurum ve kuruluşlarının lojmanları, askeri ve sivil lojmanlarda tatbikata katılım sağlanacaktır.

Kas

AŞAĞIDA GÖRSELLERİNİ PAYLAŞTIĞIMIZ, DAHA ÖNCE 2 KASIM 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ 14:00'TE BAŞLAYACAĞINI DUYURDUĞUMUZ "YÖRE YÖRE TÜRKÜLEMİZ - RUMELİ BALKAN ESİNTİSİ" PROGRAMIMIZ SAAT 16:00 DA BAŞLAYACAKTIR. PROGRAMIMIZDA SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.

Kas

Cumhuriyetin İlanı'nın 99. yılını Bakırköy Yaşam Köyü Ferit Aysan Stadı'nda Okulumuz Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi bandosu eşliğinde çoşkuyla kutladık.

Bandomuz daha önce hiç bir okul bandosunun yapmadığı koreografiler gerçekleştirerek tüm katılımcıların beğenisini aldı. Bandomuz tören geçişi öncesinde yapmış olduğu gösteride; ATA. TC figürleri çizerek, zeybek ve mehter yürüşüşü gerçekleştirdi. Okulumuz bandosunun eşliğinde tüm okulların katımımıyla gerçekleşen tören geçişi ile kutlamalar sona erdi. Tören sonunda başta Bakırköy KaymakamıAbdullah KÖKLÜ, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Muhammet Fatih ÇEPNİ ve diğer protokol üyeleri öğrencilerimizi tebrik ederek hatıra fotografı çektirdiler.